Vliegtickets Thailand

Als je naar Azië wil reizen of backpacken ontkom je bijna niet aan Thailand. Bijna alle vluchten richting Zuid-Oost Azië gaan via het internationale vliegveld van Bangkok. En waar vliegtickets Thailand vroeger een groot gat sloeg in je reisbudget kan je nu al vliegtickets naar Thailand boeken voor minder dan €600. Thailand is één van de populairste bestemmingen ter wereld. Voor alle reizigers; jong of oud. Daarnaast is Bangkok het ideale startpunt voor je reis door Thailand. Om je reis goed te kunnen starten hebben wij wat tips voor je om een goed vliegticket naar Thailand te boeken.

Vliegtickets Thailand boeken

Waar moet je precies op letten? Er zijn een hoop factoren die van belang zijn bij het boeken van je ticket. Zo is het verschil tussen hoog en laagseizoen of vliegen in het weekend en door de weeks vliegen bijzonder groot. De beste manier om vliegtickets Thailand te boeken is om naar verschillende vergelijkingssites te gaan. Zo kan je bijvoorbeeld kijken op World Ticket Center of onze persoonlijke favoriet skyscanner.nl. Deze websites vergelijken bijna alle aanbieders voor jou en zo kan je zelf goedkope vliegtickets, de beste tijden of degene waarbij je het minst vaak moet overstappen selecteren.

Voordelige vliegtickets Thailand

Zoek je het goedkoopste vliegticket Thailand? Waar moet je dan op letten? Er zijn verschillende dingen bepalend voor de prijs van je vliegticket naar Thailand. Zo is het vliegen in het weekend altijd duurder dan wanneer je door de weeks vliegt. Vlieg daarom op vrijdag of maandag zodat je het weekend vermijd. Het kost je misschien een extra vrije dag maar kan een hoop in de kosten schelen.  Het plannen van reis is dus wel belangrijk. Daarnaast kan het heel erg schelen als je niet alleen vluchten vanaf Amsterdam bekijkt maar ook vanaf Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. Dit is vaak een stuk goedkoper vliegen maar heeft dan weer als ‘nadeel’ dat je een soms wat langere (ligt er natuurlijk aan waar je woont) reistijd naar het vliegveld zelf hebt. Daarnaast is de website Matrix Airfare Search een handige tool om goedkope vliegtickets Thailand te vergelijken! Deze checkt de goedkoopste tickets bij de aanbieders zelf en zo hoef jij alleen maar deze aanbieding op te zoeken. Op de website vliegtuigonline kan je ook intercontinentale vluchten volgen.

De beste vliegticket websites

Er zijn ontelbaar veel websites te vinden waar je goedkope vliegtickets Thailand kan boeken. Als je goed zoekt en op tijd boekt kan een ticket zomaar ineens €100 goedkoper zijn, dat is toch een leuk begin van je reis of vakantie!

Zorg er voor dat je verschillende sites hebt bekeken voordat je je vliegticket Thailand boekt. Kijk op deze pagina voor een compleet overzicht.

Wil je op vakantie en zoek je een goede vergelijkingswebsite? Vakantie vergelijken op Verstandig-vergelijken.nl